Ammunta Sleesiassa, kolme jatketta pohjoisessa. Brnolla on tietty pelattavuus

Usti nad Labem voitti 109: 106 Decinin yli vasta kolmannen ylityön jälkeen. Opava nad Ostravoun voittaja 120: 102 oli Jakub Šiřina 37 pisteellä, mikä on kauden uusi ennätys.

Brno meni viimeiselle kierrokselle. Hradec Kralove ei taistellut ilman taistelua ja johti toisen puoliajan alussa kymmenen pistettä. Kotijoukkue kuitenkin käänsi pisteet kolmannen vuosineljänneksen loppuun ja puolusti tarvittavaa voittoa.

Davell Roby lisäsi 24 pistettä, kuusi levypalloa ja viisi avusta, Deremy Geiger 19 pistettä ja kuusi avusta. Hradecin puolella he onnistuivat tuplaamaan Pavol Lošonský (19 pistettä ja 10 levypalloa) ja Pedja Stamenkovič (17 pistettä ja 13 avusta).Prahan asukkaat eivät selvinneet Nymburkin kanssa toisella vuosineljänneksellä, ja menettivät puoliskolla 30 pistettä. Mestarien joukkue säästi jo tukeaan viimeisellä ottelulla keskiviikkona Mestarien liigassa. Jaromír Bohačík onnistui tekemään 20 pistettä 19 minuutissa. USK pelaa Kölnin, Ostravan ja Hradec Kraloven kanssa kahdessa paikassa pudotuspelikierroksessa ylärakenneryhmässä A2. Nyt meidän on yritettävä pitää yhdeksäs paikka ja taistella play off -tapahtumasta ”, sanoi USK: n kapteeni Michal Mares. > Svitavy puolusti taulukon toista sijaa runkosarjan jälkeen, joka voitti Olomoucin kurssillaan 81:65.Kotijoukkueelle ei auttanut 30 pistettä, 10 levypalloa ja viisi voittoa Javonte Douglas, joka hallitsi lähes puolet joukkueensa pisteistä. Lukas Palyza auttoi 18 pistettä ja kuusi levypalloa. Roman Marko auttoi 18 pisteellä, kahdeksalla avulla ja seitsemällä levypalvelulla.

“Svitavy pelaa erinomaisesti koko kauden ja on oikein taulukon toinen. Onnistuimme pysäyttämään heidät hyökkäyksessä, mutta tämä ei pitänyt paikkansa Aikenissa, joka pyyhki oluemme ”, kertoi Olomoucin alueen valmentaja Predrag Benáček. Vieraat tekivät nelipistetappion normaalin ajan viimeisessä minuutissa ja lähettivät ottelun ylityöhön.Loppujen lopuksi hänen täytyi lisätä yhteensä 15 minuuttia, koska sekä ensimmäisessä että toisessa ylitössä Děčín oli aina vertailukelpoinen.

Mutta sitten Devante Wallace (21 pistettä ja kuusi levypalloa) antoi Ustille viiden pisteen etumatkan, ja he eivät päässeet kotiin.

“Jos tietäisin, että ylitöitä on kolme, hajotan ehdottomasti minuuttia moninpeliin. Lopussa olin pahoillani pojista, koska oli selvää, että se oli verta. Pelaajat jättivät kaiken siellä tänään ”, sanoi Ústí nad Labem Antonín Pištěcký -valmentaja.

“Yhteensä viisikymmentäviisi minuuttia on pelattu, joten voi olla miljoona tekemistä eri tavalla. Yksi laukaus, yksi puolustus ja yksi parempi päätös ”, lisäsi Děčín-valmentaja Pavel Budínský.Molemmat joukkueet tapaavat keskiviikkona uudelleen ylärakenteen ensimmäisellä kierroksella.

Ladislav Pecka sai Ústílle 22 pistettä ja 12 levypalloa, Pavel Houška lisäsi 22 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Děčínin osalta seitsemän ampujaa sai kaksinumeroisen. Niitä hallitsi Klint Carlson 18 pisteellä ja kuusi levypalloa. Lamb Autrey ja Tomas Pomikalek molemmat saivat 15 pistettä ja 10 levypalloa. Vain Pardubice sai kahdeksan pistettä enemmän marraskuussa.

Edustaja puolustaja Jakub Šiřina teki 37 pistettä ja asetti henkilökohtaisen ennätyksen kauden uudessa huippussa lisäämällä seitsemän avustajaa. Toinen puolustaja Radovan Kouřil lisäsi 28 pistettä ja 10 avusta.Jan Švandrlík lisäsi 16 pistettä (viisi kolme) ja yhdeksän levypalloa.

Brandon Boggs antoi 33 pistettä Ostravalle ja Strahinja Stojačič lisäsi 29 pistettä, yhdeksän levypalloa, viisi avusta ja neljä voittoa.

p> Pardubice putosi odottamatta kotona Kolínilla 78:84, AJ Waltonilla 21 pistettä ja Vojtěch Bratčenkovilla 17 pistettä (viisi kolmatta kuudesta yrityksestä). Itä-bohemialaiset käyttivät kroatialaista vahvistusta Ozren Pavlovichia, siipimies teki 12 pistettä ja seitsemän levypalloa.