Meidän ei tarvinnut Slováckoon, myöntää Vrchovina Zeman -valmentaja

“Pelaajat eivät tunteneet olostaan ​​hyvää, koska he eivät pelanneet paljon”, totesi valmentaja Richard Zeman. “He juoksivat ilman ilmapalloa ja hävisivät sen nopeasti, kun he saivat sen.”

Zemanin mukaan korkean kilpailun pelaavien hyvin valmistautuneiden ammattitiimien ja amatöörijoukkueen välillä oli selvä ero. Kolmas liiga. ”Nykyisessä kiireisessä aikataulussa meillä ei ollut sellaista vastustajaa. Ensimmäisestä viimeiseen minuuttiin ”, kokenut valmentaja muistutti, että joukkue oli pelannut viittä peliä kuudentoista päivän aikana. . ”Kun pelasimme viime vuonna Jihlavan kanssa, vastustajat oli mahdollista mitata erikseen.Nyt meidän on sanottava, että emme vain pystyneet. ”Myös Michal on samaa mieltä. ”Kahden luokan välillä oli ero. Slovácko saapui melkein täyteen kokoonpanoon, se oli parempi ja nopeampi ”, hän totesi. Jo 19. minuutilla kolmen maalia kirjoittanut Lukáš Sadílek iski ensimmäistä kertaa, ja liittyi pian kahden maalin maaliin Jan Kalabiška. Seuraavan kahdenkymmenen minuutin aikana – kun vieraat kasvattivat vähitellen johtoaan 4: 0 – tulos oli selvä.

“Halusimme pysyä mahdollisimman pitkään keräämättä maalia, pysyä heidän mukanaan ja yrittää tehdä maalin, ”Kuvaa Zemanin. ”Jos olisimme onnekkaita saamaan maalin normaalista, olisimme voineet häiritä heitä vähän.Mutta he tekivät selväksi, he tekivät nopean päätöksen ja sitten he hallitsivat ottelua ”, Michal pahoitteli sitä. ”Kuppi oli loma klubille ja faneille. Mukava vierailu saapui, rahastonhoitaja voi olla onnellinen ”, Zeman hymyili. ”Tasainen New Townin 500. liigaan, ihmisiä oli nyt lähes kaksi kertaa enemmän.Ihmiset ovat luoneet hyvän taustan. ”

Vrchovinan pelaajat ja valmentajat ajattelevat jo enemmän lauantaista kotiliigan ottelua Kromerizin kanssa kuin kuppi. “Tunnustimme vihollisen korkean laadun ja heitimme ottelun”, Zeman sanoo. “Lauantai-kaksintaistelu Kromerizin kanssa on meille ratkaisevampi.”

Siinä Vrchovina haluaisi jatkaa tämän vuoden neljän liigapelisarjan ilman tappioita. “Onnistuimme aloittamaan kauden, joten haluaisimme jatkaa”, Michal toivoo. ”Haluamme korjata viime vuonna, kun hävisimme kotona. Siksi meidän on tehtävä se. ”

Mutta se ei varmasti ole helppoa. ”Meillä on ottelu laadun vastustajan kanssa, jolla ei ole pisteitä.Se on vaikeampaa ”, Zeman varoittaa