Pilsen voitti Spartalla. Zlín yllättyi Hradecissa, mutta Litvínov voitti

Valkoiset tiikerit vahvistivat ensimmäisen paikkansa näyttelyn tahdissa Chomutovia vastaan, joka juoksi selvästi 7: 2. Ainoa suosikki – Hradec Králové – oli epäröivä. Itä-boheemit johtivat Zlínia jo 3: 0, putosivat lopulta 3: 4 ratsioiden jälkeen. Moravialaisille se on mellakka, koska se ruokkii edelleen pudotuspelejä.

Mutta paljon lähempänä sitä on Litvínov, joka ei epäröin kotonaan viimeistä Pardubicea vastaan, vaikka hän kamppaili voittaakseen kolme pistettä ja voitti vain 2 : 1. Kaksintaistelut Vitkovice – Mlada Boleslav (2: 3) ja Kometa – Olomouc (4: 3) ovat jo ohittaneet.

Pilsen voitti toisen kerran peräkkäin, vaikka hävisi 4: 1. Kodýtek sai sen johtoon ensimmäisellä jaksolla. Kotimainen Piskáček tasoitti minuutin ennen sireeniä, mutta vieraat palasivat hallintaan Kracíkin vaihtamisen jälkeen valtapelissä.Ja Pour vakuutti johtoaseman Kantnerin numeerisen edun suhteen. Sparta ei luopunut ja kiitos nuoren Rousekin kahdesta maalista vähensi vain yhden maalin eroa. Tauon jälkeen se tasaantui, mutta hyökkäys oli onnistunut. Ainoa toimeenpanija – Pilsen Cerereňák, joka iski sieppauksen alla Sedláčekissa. Štěpán Novotný. Toisen osan alussa Balán teki maalin tauon jälkeen. Mutta Chmielewski tasoitti ja Novotný ampui maalivahdin vasemmasta ympyrästä vastakkaiseen napaan. Hän lisäsi ehdottoman rauhallisen suosikkiin kello 58:13 Hrňa.Hänen maalivahti Novotný sai kiinni laukauksestaan, mutta hämmentyi sitten, halusi pelata nopeasti, mutta kohdistui suoraan vastustajan keppiin. siirtyi onnellisesti Litvínov-verkkoon. Kotijoukkue palasi Petružálek-joukkueelle, joka ampui maalivahdin Kloučekin kauniisti raatoihin. Päättäväinen tavoite oli 47:33 Ščotka. Voimapelissä hän kykeni parhaiten orientoitumaan kourussa haavan edessä sinisestä. Michal Trávníček, joka pelasi myös 1000. Extraleague-ottelun, teki maalin maalin. Vaikka Chomutovský Kovář onnistui vastaamaan Ordošin ensimmäiseen maaliin ensimmäisellä kaudella, Liberec hallitsi.102 sekunnissa Kvapil palautti etumatkan sille sinisellä pyyhkäisyllä, ja Ordoš ja Valský kasvattivat johtoaan ensimmäisen ja toisen osan kääntyessä. Jopa maalivahdinvaihto ei lieventänyt vierailijan epätoivoa. Petersin tilalle vastannut Paul kerättiin kolmen ja puolen minuutin kuluttua. Sitten se oli näyttely.

Hradec johti 3: 0 jo 22. minuutilla. Hänet johti Linhart, Kukumberg kasvatti johtoaan kauniilla yksinpelisellä kentän yli, ja Vincour kruunattiin sähkökatkoksella maalin takana. Mutta Zlín ei luopunut ja dramatoi ottelun. Suhteessa 1: 3 hän antoi Sedláčekille, joka tarttui Graňákin huonoon alkuun sinisellä ja toivottavasti kasvatti Okália 34:41 pysäyttämällä Žižkan laukauksen. Tasoitus tapahtui kaksi minuuttia ennen loppua: Valenta löysi itsensä vasemmalta ja osui yläkulmaan kauniisti.Rideillä hän hallitsi Tuhkimo bluffata bluffaa