Sáblíková 1500 metrin päässä rento seitsemäs, Zdráhalová kasvaa muodossa

Jo ennen lähtöä, Martina Sáblíková ilmoitti ajavansa tällä kertaa viisitoistasataa enemmän rentoutuneena ja pikemminkin “vauhdissa kolme”, ​​niin että neljä päivää ennen maailmanmestaruuskilpailun alkua liikaa ruumiistaan.

Mitä hän yritti pitää. >

Silti hän saavutti lopullisen seitsemännen sijan, ylittäen nykyisen kuuden kauden kaikkien aikojen parhaan paikan radalla, joka oli kahdeksas Puolan Tomaszowista.

ensinnäkin kokeilla nopeaa alkua. Hän halusi niin paljon, että löi häntä ensimmäisellä yrityksellä. Toisessa yrityksessään hän juoksi sitten 300 metriä 26.68: ssa ja ajoi venäläisiä alusta alkaen.Seuraavien kuuden parin juoksijat työnsivät hänet kuuteen paikkaan.

Nelivuotinen maailmanmestari Bowe siirtyi myös maailmancupin kokonaispisteen kärkeen 1500 metrissä, missä hän hylkäsi poissaolon Ireen Wüst. Toisen sijan voitti Zdráhalová 1: 58,805, 0,85 sekunnilla hollantilaisen de Neelingin takana.

Zdráhalová-esitys riittää myöhemmin kahdenkymmenenyhden eliitin A-divisioonassa.Sen sijaan, vaikka on tarpeen ottaa huomioon, että molempien jakojen kilpailut ajetaan usein erilaisissa olosuhteissa hallissa.

“Ajoimme Hamaria enemmän tai vähemmän vielä täydellisestä harjoittelusta maailmanmestaruuskilpailuissa”, valmentaja Petr Novák kertoi. Tšekin edustajat. “Tytöt olivat vielä kuntosalilla lauantaina, vaikka he eivät nosti mitään painoa.”

Jo lauantaina Zdráhalová ajoi hyvin B-divisioonassa 1000 metriin, nopeudella 1: 17,216 voitti myös toisen sijan. , jälleen voittajalle De Neelingille.

Nikola Zdráhalová

Vaikean joulukuun ja pitkäaikaisten terveysongelmien jälkeen hän meni molemmille linjoille asettumaan ensi vuonna, kuten 3000 metrin etäisyydelle. Eliitissä A.

Se sai myös valmentajan Novákin muuttamaan maailmanmestaruuskilpailun ehdokkuutta 1500 metrin radalla, jossa Martina Sáblíková sijoittui yhdelle sijalle Tšekin tasavallan puolesta.

“Kerroin hänestä Nikolan sijaan, kun Martina tulee sijalle 15. sijalle ”, Novak sanoi.