St. Louis teki kuusi tavoitetta vertaamaan sarjaa, ja Yashkinia autettiin

Kahden peräkkäisen verkkotilin (4: 0 ja 3: 0) jälkeen San Jose Martin Jones muutti jääkiekkoilijoita St. Louis taktiikka ja yhtäkkiä palkittiin kuudella laukauksella. Niinpä Sharks teki 157 minuutin virheettömän pelin, kun Blues oli viimeinen, joka juhli finaalin lopullisen kaksintaistelun tavoitetta. : 27, mutta esittely hallitsi vieraita. Ken Hitchcockin innostunut valmentaja otti johtoaseman menestyksekkään käden jälkeen, kun Robby Fabbri valmisti Troy Brouwerin polttopaikan takaistuimelta.

Valmentaja Peter DeBoer oli tarkistanut tilanteen videorozhodčím.Hän kuitenkin vahvisti, että tavoitetta ei edistänyt sivuvaikutus, joten Blues johti 1: 0: een ja lisäksi he eivät pysy ainoassa osumissa. 11 minuutin kuluttua sekaannuksesta San Jose’n puolustuksessa Jori Lehterä työntää kiekon verkkoon.

Keskimmäisessä kappaleessa ensimmäinen kolmas toistettiin, kun St. Louis teki vielä kaksi maalia. Molemmissa tapauksissa hyökkääjä Kyle Brodziak iloitsi. Hän saavutti ensimmäisen osumansa tämän vuoden pudotuspeleissä 27. minuutilla 2: stä 1: een taukoon, ja neljän napaisen eron Bluesiin 34. minuutilla Dmitri Yashkinin portin takana.Koti oli korvattu maalivahti, James Jones korvattiin James Reimerillä ensimmäistä kertaa. . Pian sen jälkeen Blues pelasi voiman ja Troy Brouwer jäljitti Brodziakia ja toisena iltana otettuaan heille oli neljän pisteen lyijy. Ensinnäkin San Tierney oli San Jose’n takana. Tilanne oli tauon alkaessa 2 – 5. Sharks pelasi tilanteen, mutta Alex Pietrangelo onnistui viimeistelemään hyökkäyksen. Mutta viimeinen sana oli 57.koti Melker Karlsson, joka sai hyötyä tavoitealueen sekaannuksesta Louis. Puolustajan puolustaja Joel Edmundson koputti vahingossa itsensä omaan verkkoonsa. Vain voittaja Dmitri Yashkin (9:17, +1, 2 laukausta, 0 + 1), Tomas Hertl (17:03, -1, 5 laukausta) ja Roman Polak (16:48, + / -: 0, 1 laukaus tällä kertaa ilman pistettä.