Hlavní dovednost Girouxu je pohyb bez míče

Hlavní dovednost Girouxu je pohyb bez míče

Nesmějte se. Olivier Giroud nikdy neovládal a ani nezasáhl do cíle pro turnaj. Pro Belgii obdržel šest bodů a také nikdy nedosáhl cíle. A na zápas, Olivier Giroud dělal nejvíce pro tým. že Francie nepotřebuje přívěs na okraji, potřebuje někoho, kdo pomůže partnerům.

Hlavní dovednost Girouxu je pohyb bez míče. V mnoha ohledech ho Antoine Griezmann a Kilian Mbappé dostali venku a snadno se dostali do pokutového území. Orientační epizoda: Francie jde na pult, před Giroux a Mbappé; jako výsledek, Chelsea dopředu se přesouvá k levému okraji, a obrana jde po něm; extrémní dopředu zrychluje dopředu, dostane míč a narazí do pokutového území.

Dalším důležitým akcím bez míče je útočník z ofsajdu v pozičním útoku. V tomto pohybu útočník zvedne linii obrany, a Griezmann s Mbappe snadněji spouštět ze zadní a středu pole, můžete poslat míč pryč – tam je prostor pro běh.

Stručně řečeno, Giroud zklamal své chvíle, ale aktivně se podílel na vytváření epizod pro druhé. Je velice důležitý pro hru při rychlosti a tým Didier Deschamps ji na sebe. Ve skutečnosti by bez něho musel tým vynalézt další modely útoku a útoky týmu by vypadaly zcela jinak.

Kromě toho je Olivier významnou postavou v týmové hře bez míče. Vpřed tlak začíná, když je míč ve střední třetině pole, první běží dopředu linky útoku, partneři v pořadí se řídí ho a stiskl mnohem mírnější – více drží plochu než se snažit, aby zápas.

Francie řešila hlavní problém

Hlavním problémem týmu na mistrovství světa bylo centrum pole. Odtud byl Angel Di Maria, Ever Banega a Cristian Rodriguez poraženi bez překážek. Deschamps ho nečekal, aby učil, a vyřešil problém, než o tom bude vědět každý, kdo má nejmenší představu o taktice. Trenér rozhodl: posunul řádky.